donderdag 11 april 2013

Weinig tijd, even tussendoor wat oefeningetjes doen.

Ik ben altijd op zoek naar makkelijke oefeningetjes, Libelle had er een paar.  Ik heb ze geprobeerd en het voelt goed en is bovendien makkelijk in je dagschema in te passen.  

 

Oefeningen voor een mooi lichaam


De zomer komt er aan. En dat betekent toch echt dat die fijne, alles bedekkende trui de kast weer in moet. Met deze oefeningen is jouw lichaam in een mum van tijd mooier en strakker!Een platte buik
Wil je echt een gespierde platte buik? Dan moet je heel wat lekkers aan de kant schuiven en veel buikspieroefeningen doen. Heb je daar geen zin in? Met de volgende oefening boek je ook zeker resultaat.
Leg een matje of kleedje op de grond en ga op je buik liggen. Leg je handen onder je hoofd en span je buikspieren aan. Tegelijkertijd til je je buik een klein stukje van de grond. Concentreer je alleen op je buikspieren en houd je rug recht. Herhaal dit elke dag 20 keer!
Strakke billen
Je billen kun je op (bijna) elk moment van de dag trainen. Sta je bijvoorbeeld te wachten op de trein of in de rij van de kassa? Ga rechtop staan en span je bilspieren aan, je buik trek je in. Span je bilspieren ongeveer 20 seconde aan en herhaal dit 20 keer.
Kipfiletjes
Schaam jij je als je naar iemand zwaait? Met deze oefening worden je bovenarmen een stuk steviger. Ga staan en pak gewichtjes. Heb je deze niet? Je kunt ook twee frisdrank flessen of pakken melk gebruiken. Breng je armen omhoog tot schouderhoogte en laat ze langzaam weer zakken. Ook deze oefening herhaal je elke dag 20 keer.
De dijen
Om je dijen strakker en slanker te maken ga je eerst op je linkerzij liggen. Houd je benen gestrekt en ondersteun met je linkerarm je hoofd. Til je linkerbeen een paar centimeter op en breng nu ook je rechterbeen de lucht in. Wissel daarna van zij en herhaal deze oefening elke dag 20 keer.

+fitness +oefeningen +billen +buik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten